Optikus szeretne lenni?

Teljeskörű optikai oktatás

 

Egy szép, elit szakmát keres, ahol a vizsga után gyorsan el is tud helyezkedni? Az optikus jelenleg hiányszakmának számít, így könnyedén juthat biztos álláshoz bizonyítványával.

Tanuljon látszerésznek!

Nappali képzés

Szerezzen nálunk szakképesítést!

Ha még bizonytalan, hogy az optikus szakmát válassza-e, olvassa el következő pontjainkat, melyben összeszedtünk néhányat iskolánk elvégzésének előnyeiről.

Ha már döntött, kattintson a jelentkezés gombra és lépjen rögtön tovább.

Munkakörnyezet

Optikusként igényes, kulturált környezetben dolgozhat.

Presztízs

Egy olyan szakmája lehet, amely sokkal több, mint egy általános eladói szakma, hiszen komoly szaktudást igényel.

Speciális tudás

Megtanulhatja a szemüvegkeretek tulajdonságait, a szemüveglencsék bemérésének módját, a szemészeti vizsgálati eszközök működését és nem utolsó sorban el fog tudni készíteni egyedül bármilyen szemüveget.

Kellemest a hasznossal

Egy szakma, mely egyesíti a divatot és az egészségügyet.

Lehetőség mestervizsgára

Ha szeretné továbbképezni magát, 5 év szakmai gyakorlattal mestervizsgát is tehet.

A legfontosabb információk

Képzésünkről

Mire készít fel az iskola, mi az optikus feladata?

Tájékoztatást ad a szemüvegkeretekről, lencsékről, egyéb optikai és meteorológiai termékekről. Elkészíti a megrendelt szemüveget és átadja a vevőnek. Vállalkozást hoz létre, működtet és megszüntet. Ellátja az üzlet vagy a szalon üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat.

Képzés adatai

Szint: Emeltszintű szakképesítés

Betölthető foglalkozás: Optikus (5 0914 02 03)

Képzési idő: 2 év

Feltételek: érettségi vizsga, gyakorlati képzőhely / optikai szaküzlet, orvosi alkalmasság, pálya alkalmasság

Az iskola

Iskolánk 2009 januárjában alakult. A Magyar Látszerész Szövetség, és a Magyar Optikus Ipartestület, valamint a hazai optikai piac legjelentősebb képviselőinek támogatását élvező intézményünk célja, hogy kiemelkedő oktatási színvonalat nyújtva magas szakmai felkészültségű szakembereket képezzen.

Mi vár Rád

A Látszerész iskolában

Iskolánk korszerűen felszerelt tantermekkel és műhelyekkel, barátságos légkörrel várja diákjait. A legmodernebb technikai berendezések, és oktatóink több évtizedes, elismert szakmai tapasztalata biztosítják tanulóink legmagasabb szintű gyakorlati és elméleti felkészülését.

A magyarországi optikai ágazatok képviselői rendszeres továbbképzésekkel biztosítják, hogy tanulóink lépést tudjanak tartani a folyamatosan fejlődő újdonságokkal.

Iskolánk neves előadók segítségével speciális szakmai képzéseket, tréningeket és angol látszerész szakmai nyelvtanfolyamot is indít látszerészek és optometristák számára speciális angol nyelvű szakmai jegyzet alapján.

Jelentkezem

latszereszkepzes@t-online.hu

Telefon: (06-1) 240-5882
Fax: (06-1) 240-6809
Mobil: (0630) 394-6990

1151 Budapest, Horváth M. u. 2.