A Magyar Látszerész Szövetség szervezésében

Tréningek 2019

A tréningsorozat célja az optikák számára könnyen elérhető, releváns tréningek szervezése és megtartása, melyek által a résztvevő vállalkozások azonnali fejlődéshez juthatnak.

Tréning információk

Tréningek helyszíne:
Látszerész iskola (1151 Budapest, Horváth M. u. 2.)

A tréning díjak tartalmazzák:

• Az egész napos, kiscsoportos gyakorlatorientált képzést,
  • egy super juice-t, hogy a tréning frissen, kreatívan induljon,
  • az ebédet, melyből választható vegetáriánus és ételérzékenyeknek való verzió is
  • és természetesen egész nap rendelkezésre áll üdítő és kávé.
  • Biztosítunk a tréninghez kapcsolódó munkafüzetet is, mely megkönnyíti a tréning megértését, követését és az igény szerinti jegyzetelést.
  • A tréningek végén minden résztvevő elismerő oklevelet is kap, melyet büszkén mutogathat munkatársainak.

Tréningek

Online Marketing alapok, hirdetéskezelés

Március 11. hétfő
Létszám: 20 fő

Napjainkban elengedhetetlen az online jelenlét. Vásárlóink, ügyfeleink nagy részét online felületeken keresztül érjük el leggyorsabban és legolcsóbban.
Nem elég, hogy egy vállalkozásnak van reszponzív weboldala, céges Facebook oldala, esetleg egy Instagram felülete – ezeket a kommunikációs lehetőségeket jól kell tudni használni.

Z

Teljesítményértékelés bevezetése (vezetői tréning)

Április 12. péntek
Létszám: 8 fő

Azért, hogy a vállalkozás minden tagja az üzleti célokért cselekedjen, fontos, hogy tudják milyen részfeladataik vannak, hogyan járulhatnak hozzá a közös sikerhez. Ennek megvalósulását egy éves célkitűzési, értékelési és visszajelzési folyamaton keresztül vezetjük be a cég életébe.

Értékesítési alapismeretek, értékesítési stratégiák

Május 8. szerda
Max létszám: 20 fő

Az eladás egyik legfontosabb eleme a kommunikáció. A tréning során érintjük a metakommunikációs eszköztár használatát, megismerjük a vásárlót, és megtanuljuk az eladás alap lépéseit pontról pontra. Kitérünk a buktatókra is, melyek megakadályozhatják az értékesítés sikerességét.

RÉSZLETEK

Hogyan legyél jó vezető? Vezetői coaching

Május 27. hétfő
Létszám: 8 fő

Egy vállalkozás vezetése nem könnyű feladat. Rengeteg feladatkörrel, felelősséggel jár, és a beosztottak is várják az iránymutatást. A tréning során olyan vezetői eszközrendszerrel ruházzuk fel a résztvevőket, melyek megkönnyítik mindennapjaikat, hatékonyabbá teszik vezetői tevékenységüket.

Google AdWords alapok

Október 15. kedd
Létszám: 20 fő

Az Adwords egy kiváló felület új látogatók szerzésére. Megfelelő beállításokkal rendkívül alacsony egy főre jutó költségeket tudunk elérni, illetve a jól kiválasztott kulcsszavakkal potenciális ügyfelekre, vásárlókra tudunk szert tenni. Ha hosszú távon szeretné növelni forgalmát, érdemes kitanulnia a felület adta lehetőségeket és azokat alkalmazni a mindennapokban.

Hogyan legyél a legjobb munkavállaló?

November 6. szerda
Létszám: 20 fő

A vállalat kulcsmunkavállalóinak képzése önismeret, együttműködés, stresszkezelés, hatékony kommunikáció, asszertivitás, konfliktuskezelés és más hasonló területeken. Ez egy átfogó, hosszú időn át futó, egymásra épülő tréningsorozat, mely lehetőséget nyújt a gyakorláson keresztüli ismétlésre és a tanultak mindennapi munkában való kipróbálására.

Trénerek

Bíró-Timár Dorottya

Vállalkozásfejlesztés, marketing képzések

Palkó András

Vezetőképzés, stratégia

Marczinkó Ágnes

Online hirdetések

Pali Róbert

Értékesítés

A FatFox Consulting további szolgáltatásai

A FatFox Consulting egyedi képzéseket is tart bármely optikának, vállalkozásnak, mely fontosnak tartja saját fejlesztését.
Csapat coachingok, csapatépítő tréningek, és további lehetőségek elérhetők, melyek hozzájárulhatnak éves célkitűzései eléréséhez.
Keressen minket bizalommal!

Jelentkezés

Tréning díjak:

Munkavállalói tréningek
33 450 Ft/fő

Vezetői tréningek
65 625 Ft/fő

További kérdésekkel forduljon hozzánk bizalommal!

Magyar Látszerész Szövetség

szovetseg@optika.hu