Belépés

Kérjük adja meg felhasználó nevét és jelszavát!

E-mail cím:

Jelszó:


Regisztráció

Az alábbi gombra kattintva regisztrálhatja magát oldalunkon!

A regisztrációt követően az oldal adminisztrátora engedélyezi és igazolja vissza felhasználói belépését.


Vásárlói oldal Szakmai oldal
Keresett kifejezés: Keresés »

Tanuljon látszerésznek!

+ / -

Ha látszerész szeretne lenni!
Ha tökéletesíteni akarja már meglévő tudását!
Ha lépést akar tartani az aktuális szakmai újdonságokkal!
Ha az értékesítését szeretné hatékonyabbá tenni!
Szerezzen nálunk szakképesítést vagy képezze tovább magát!


Látszerész képzés

A Látszerész és fotócikk-kereskedő
(OKJ 52 725 01 1000 00 00) feladata:
Tájékoztatást ad a szemüvegkeretekről, lencsékről, egyéb optikai és meteorológiai termékekről. Elkészíti a megrendelt szemüveget és átadja a vevőnek. Vállalkozást hoz létre, működtet és megszüntet. Ellátja az üzlet vagy a szalon üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat.

 Szint:  Középszintű szakképesítés
 Betölthető foglalkozás: Látszerész (FEOR 7446)
 Képzési idő: 2 év
 Feltételek:  Érettségi vizsga és egészségügyi alkalmasság


Látszerész iskolánk
Iskolánk 2009 januárjában alakult. A Magyar Látszerész Szövetség, és a Magyar Optikus Ipartestület, valamint a hazai optikai piac legjelentősebb képviselőinek támogatását élvező intézményünk célja, hogy kiemelkedő oktatási színvonalat nyújtva magas szakmai felkészültségű szakembereket képezzen.

Iskolánk az új évezred elvárásainak megfelelően korszerűen felszerelt tantermekkel és műhelyekkel, családi és barátságos légkörrel várja jelenlegi és jövendőbeli diákjait.

A legmodernebb technikai berendezések, valamint oktatóink több évtizedes, elismert szakmai tapasztalata biztosítják tanulóink legmagasabb szintű gyakorlati és elméleti  felkészülését.

Fontos követelménynek tartjuk, hogy oktatási programunk és oktatóink felkészültsége, a szakma és a gazdaság állandó változásait figyelembe véve folyamatosan alkalmazkodjon az elvárásokhoz.

A magyarországi optikai ágazatok képviselői rendszeres továbbképzésekkel biztosítják, hogy tanulóink lépést tudjanak tartani a folyamatosan fejlődő újdonságokkal.

Tréningek:
Az optikai piacon tapasztalható rohamos fejlődés és az ezzel járó megnövekedett igények szükségessé teszik, hogy tanulóink naprakészek legyenek szakmájuk különböző területein. Ezért Iskolánk igény szerint, neves előadók segítségével speciális szakmai képzéseket és tréningeket indít.

Angol szakmai nyelvtanfolyam:
Oktatási központunk fontosnak tartja, hogy a látszerész szakmában dolgozók egy magasabb szintű kereskedelmi tevékenységet tudjanak ellátni, ezért angol szakmai nyelvű tanfolyamot indítottunk látszerészek és optometristák számára.
A 2009. áprilisában indított képzések, a látszerészek és optometristák igényeihez igazodó, külön erre a célra kidolgozott angol nyelvű szakmai jegyzet alapján folynak.

Ha érdeklődését felkeltettük, vagy bővebb információt szeretne, megtalálja honlapunkon www.latszereszkepzes.hu, valamint a lenti e-mail címen vagy telefonon további felvilágosítást kaphat:

 E-mail: latszereszkepzes@t-online.hu
 Telefon: (06-1) 240-5882
 Fax: (06-1) 240-6809
 Mobil: (0630) 394-6990
 Címünk: 1151 Budapest, Horváth M. u. 2.