Tanuljon látszerésznek!

Egy szép szakmát keres?
Saját szakmájában nem tud elhelyezkedni, és szeretne egy biztos megélhetést?
Látszerész szeretne lenni?

Látszerész képzés

Szerezzen nálunk szakképesítést!

Látszerészként igényes, kulturált környezetben dolgozhat. Egy olyan szakmája lehet, amely sokkal több, mint egy általános eladói szakma, hiszen komoly szaktudást igényel. Megtanulhatja a szemüvegkeretek tulajdonságait, a szemüveglencsék bemérésének módját, a szemészeti vizsgálati eszközök működését és nem utolsó sorban el fog tudni készíteni egyedül bármilyen szemüveget. Egy szakma, mely egyesíti a divatot és az egészségügyet. Ha pedig még ennél is többre vágyik, akár egyetemi szinten is továbbtanulhatja majd.

A Látszerész és fotócikk-kereskedő feladata:
Tájékoztatást ad a szemüvegkeretekről, lencsékről, egyéb optikai és meteorológiai termékekről. Elkészíti a megrendelt szemüveget és átadja a vevőnek. Vállalkozást hoz létre, működtet és megszüntet. Ellátja az üzlet vagy a szalon üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat.

Szint:  Középszintű szakképesítés
 Betölthető foglalkozás: Látszerész (FEOR 7446)
 Képzési idő: 2 év
 Feltételek:  Érettségi vizsga és egészségügyi alkalmasság

Látszerész iskolánk
Iskolánk 2009 januárjában alakult. A Magyar Látszerész Szövetség, és a Magyar Optikus Ipartestület, valamint a hazai optikai piac legjelentősebb képviselőinek támogatását élvező intézményünk célja, hogy kiemelkedő oktatási színvonalat nyújtva magas szakmai felkészültségű szakembereket képezzen.

Iskolánk az új évezred elvárásainak megfelelően korszerűen felszerelt tantermekkel és műhelyekkel, családi és barátságos légkörrel várja jelenlegi és jövendőbeli diákjait. A legmodernebb technikai berendezések, valamint oktatóink több évtizedes, elismert szakmai tapasztalata biztosítják tanulóink legmagasabb szintű gyakorlati és elméleti felkészülését.

A magyarországi optikai ágazatok képviselői rendszeres továbbképzésekkel biztosítják, hogy tanulóink lépést tudjanak tartani a folyamatosan fejlődő újdonságokkal.
Iskolánk igény szerint, neves előadók segítségével speciális szakmai képzéseket és tréningeket és angol látszerész szakmai nyelvtanfolyamot is indít látszerészek és optometristák számára külön erre a célra kidolgozott angol nyelvű szakmai jegyzet alapján.

Az iskola igényes környezetben, korszerű felszereltséggel várja tanulóit.
Ha érdeklődését felkeltettük, vagy bővebb információt szeretne, megtalálja honlapunkon www.latszereszkepzes.hu, valamint a lenti e-mail címen vagy telefonon további felvilágosítást kaphat:

E-mail: latszereszkepzes@t-online.hu
 Telefon: (06-1) 240-5882
 Fax: (06-1) 240-6809
 Mobil: (0630) 394-6990
 Címünk: 1151 Budapest, Horváth M. u. 2.